Frank De Kaey

PRODUCTIES

 
 

BIOGRAFIE

 

Frank De Kaey verhuisde na zijn studies Romaanse Filologie in Antwerpen en Theater in Gent, voor enkele jaren naar Londen, waar hij aanvullende cursussen Drama en Tapdans heeft gevolgd.
Sinds hij in 1990 terug in Antwerpen is, heeft hij jaren lesgegeven aan de Kunsthumaniora en is hij non-stop actief in verschillende theaters. Hij heeft ondertussen ook meer dan 30 Franse en Engelse stukken vertaald naar het Nederlands. Als acteur is hij sinds '96 vast verbonden aan het EWT, waar hij sinds 2010 directeur is. Verder stond hij op de planken in KVS, TAA, TIL, Fakkeltheater, Arenberg... Hij is eveneens een veelgevraagd regisseur bij EWT, De Komedie Compagnie, Long Run Productions en talloze liefhebbersverenigingen.
Op televisie werkte hij jarenlang mee aan het onvergetelijke Liegebeest en was hij te zien als acteur in oa. Ghostrockers, Thuis, Klein Londen Klein Berlijn,  Niet voor publikatie, .Kulderzipken, Sterke Verhalen, W817, Galaxy Park, Ghostrockers  (VRT) Familie, Gilliams en De Bie, Spoed, Wittekerke , Verschooten en Zoon, Zone Stad, Huis en Tuin, Wij van België (VTM), Vennebos, Chris en Co (VT4), Skilz (K-Zoom), 5 Tinten Verder (Vitaya) en in talloze bedrijfsfilms en reclamespots.

 
 
 
 

FOTO'S

 
 
scenefoto scenefoto